1633177491693_uutta_kotia_etsivat_kissat_loviisan_kissatalo.png-me

ANNA KOTI KO­DIT­TO­MAL­LE

Kis­sa­ta­lol­la kissat oles­ke­le­vat mukavissa ja läm­pöi­sis­sä si­sä­ti­lois­sa. Mikään ei kui­ten­kaan korvaa omaa, ra­kas­ta­vaa perhettä.

Luovutamme kissatalolta ainoastaan ter­veys­tar­kas­tet­tu­ja, leikattuja ja turvamerkittyjä kissoja. Luovutusmaksu on 220€ (alv 0%).


EMME LUOVUTA ARKAA KISSAA (TAI PENTUKISSAA) AINOAKSI KISSAKSI. ARKA KISSA TARVITSEE KESYN KISSAKAVERIN ESIMERKKIÄ OPETELLESSAAN ELÄMÄÄN NORMAALIA KOTIKISSAN ARKEA. Lue lisää täältä!


Jos olet kiinnostunut aikuisen kissan adoptiosta, ota meihin yhteyttä! Voit joko soittaa tai jättää viestin. Muistathan, että meillä ei ole jatkuvaa puhelinpäivystystä, joten emme aina voi vastata puheluusi välittömästi. Mikäli et tavoita meitä, jätäthän tekstiviestin. Yhteystiedot löydät kissojen esittelyistä.


PENTUKISSOJEN ADOPTOINTI

Kissanpentuja on adoptoitavissa harvoin. Pennut luovutetaan vain pareittain tai kesyn kissan seuraksi. Pennuille valitaan koti hakemusten perusteella.


HAKEMUKSEN VOIT TEHDÄ TÄLTÄ SIVULTA ALEMPAA LÖYTYVÄN LOMAKKEEN KAUTTA.

Pentuadoptio etenee ainoastaan lomakkeen täyttämällä. Lomakkeen hakemus on voimassa 3 kuukautta.


UUTTA KOTIA ETSIVÄT

1659023993088_Uutta_kotia_etsii_Harriet_loviisan_kissatalo-me.jpg

Omaa kotia etsii... HARRIET

Harriet on arviolta 2-3 vuotias tyttökissa, joka synnytti sijaiskodissa kaksi tervettä pentua ja toimi myös ansiokkaasti sijaisemona kahdelle muulle pennulle. Pentujen muuttaessa omiin koteihinsa on myös Harrietin aika löytää oma, turvallinen ja rakastava koti.


Harrietin uudesta kodista täytyy löytyä ihminen, jolla on aikaa ja halua sitoutua Harrietin luottamuksen voittamiseen sillä hän on vielä arka eikä anna juurikaan koskea itseään. Uuden kodin täytyy ymmärtää, että sylikissaksi Harreitilla on vielä pitkä matka. 


Harriet on kuitenkin kiltti ja sijaiskodissa edistynyt tasaisesti. Turvallinen ja luotettava oma ihminen on se, mitä Harriet juuri nyt kaipaa. Kokemus aroista kissoista olisi suotavaa.


Harriet tykkää toisista, aikuisista kissoista ja kesy kissakaveri onkin hänelle ehdoton. Olisiko sinun kotonasi paikka tälle upealle kissaneidille?


Lisätietoja Harrietista antaa sijaiskotiemäntä Gunilla Holmlund puh. 044 231 5932

Hilla-kissa uutta kotia Loviisan Kissatalolla

Omaa kotia etsii... HILLA

Hilla on arviolta 3-5 vuotias tyttökissa, joka pelastettiin pienestä kissapopulaatiosta. Hilla oli Kissatalon hoiviin tullessaan tiineenä ja hoiti pentunsa mallikkaasti luovutusikäisiksi. 


Nyt Hilla etsii kissakokemusta omaavaa kotia, jossa hänellä olisi kiltti, muihin kissoihin tottunut kesy kissakaveri seuranaan. Ihmisen kosketuksen kanssa Hilla ei ole vielä sinut, vaikka ihmisen touhut kovasti kiinnostavatkin. 


Toistuvat rutiinit ovat hänelle tärkeitä ja turvaa tuovia. Ruokailuhetket ovat lähentäneet häntä sijaiskotiemännän kanssa ja silloin Hilla myös ottaa itse kontaktia ihmiseen. Oikeanlaisella tilan ja ajan antamiselle Hilla voi ottaa nopeitakin harppauksia kohti normaalia kotikissan elämää. 


Mikäli Sinulla olisi tarjota Hillalle rakastava ja ymmärtävä koti, ota yhteyttä: Maria Lempinen puh. 044 544 2671. 


Bokeh, green and yellow, abstract, spots, dotty, light, happy, bokeh effect, light bokeh

PEN­TU­KIS­SAN ADOP­TIO­LO­MA­KE - BLANKETT FÖR ADOPTION AV KATTUNGAR

Tällä hetkellä (12/22) meillä ei ole pentuja.


JOS OLET KIINNOSTUNUT PENTUKISSAN ADOPTOINNISTA TÄYTÄ ALLA OLEVA LOMAKE.

 

OLEMME SINUUN YHTEYDESSÄ SOPIVAN PENTUEHDOKKAAN LÖYTYESSÄ. ENNEN VARSINAISTA ADOPTIOTA SOVITAAN ERITYINEN TUTUSTUMISKÄYNTI.


PENTUKISSOJA EI KOSKAAN LUOVUTETA AINOAKSI KISSAKSI. LOMAKKEEN TÄYTTÄMÄLLÄ SIIRRYTTE JONOON. LOMAKKEEN TÄYTTÄMINEN EI VÄLTTÄMÄTTÄ TARKOITA SITÄ, ETTÄ JUURI TEILLE LÖYTYY SOPIVA PENTU TAI ETTÄ PENTUJA RIITTÄÄ KAIKILLE HAKIJOILLE. LOMAKE ON VOIMASSA 3 KUUKAUTTA SEN TÄYTTÄMISESTÄ.


Är du intresserad av att adoptera en kattunge? Fyll i den här blanketten och vi tar kontakt med dig då vi har någon bra kandidat. Innan själva adoptionen kommer vi överens om ett besök där vi får träffa dig och du kattungen.


Vi överlämnar aldrig kattungar som enda katt. Genom att fylla i blanketten ställs du i kö. Att du fyller i blanketten betyder inte automatiskt att vi ha en lämplig kattunge till just dig eller att det finns tillräckligt med kattungar till alla som vill ha. Blanketten gäller tre månader efter att den blivit ifylld.Nimi ja asuinpaikka (kunta tai kaupunki) / Namn och bostadsort (kommun eller stad) *
Puhelin / Telefon *
Sähköposti / e-post *
Kerro miksi olet kiinnostunut hankkimaan uuden perheenjäsenen? / Berätta varför du är intresserad av att skaffa en ny familjmedlem? *
Onko taloudessa jo ennestään lemmikkejä? Mitä, montako? / Finns det i ditt hushåll redan nu något sällskapsdjur? Vad och hur många? *
Kerro lyhyesti omasta elämäntilanteestasi / Berätta kort om din egen livssituation. Jobbar du, är du pensionär m.m. *
Etsittekö kissaa kokonaan sisäkissaksi, vai onko teillä mahdollisuutta ulkoiluun valvotusti esim. lasitetulla tai verkotetulla parvekkeella tai katollisessa tarhassa? / Söker du en katt som helt ska bli innekatt, eller har du möjlighet att låta den vara ute under uppsyn t.ex. på en glas eller nätinklädd balkong eller i en utegård med tak? *
Onko perheessänne alle 10-vuotiaita lapsia? Montako? / Finns det i familjen barn under 10 år? Hur många? *
Onko adoptoitavan kissan sukupuolella tai ulkonäöllä merkitystä? Tarkenna. / Har det någon betydelse vilket kön katten har eller hur den ser ut? Beskriv. *
Olisitko valmis ottamaan myös aran kissanpennun vai onko kesy pentu perheellesi sopivin? Onko sinulla aikaisempaa kokemusta aroista pennuista? / Skulle du vara redo att ta en skygg kattunge, eller är en tam kattunge den mest lämpliga för din familj? Har du tidigare erfarenhet av skygga kattungar? *
Olen ymmärtänyt, että adoptoitavan kissan taustaa, ikää tai kokonaisterveydentilaa ei täysin voida tietää tai selvittää. / Jag förstår att man inte alltid vet med säkerhet den adopterade kattens ålder, hälsotillstånd och bakgrund. *
Kyllä / Ja
* Pakollinen
Lähetä

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja ja käyttöehdot.

Yh­teys­tie­dot

Peikkomäentie 31 / Trollbackavägen 31

07945 KUGGOM, Loviisa


puh. 050 524 6985 / Ann-Sofi

yhdistys@loviisankissatalo.fi


Vierailut kis­sa­ta­lol­la

Kissatalo on avoinna vierailijoille vain erikseen sovittuna aikana. Jos haluat tulla käymään, ota meihin aina ensin yhteyttä. 


Myös loukkujen lainauksesta tulee sopia etukäteen. 


© Loviisan kissatalo. Kaikki oikeudet pidätetään.