pet-care-4778387_1280.jpg-me

Olemme kii­tol­li­sia kaikesta saa­mas­tam­me avusta!

YHDESSÄ SAAMME PALJON AIKAAN! KIITOS, KUN VÄLITÄT!

TAPOJA AUTTAA ON MONIA. JOKAINEN LÖYTÄÄ VARMASTI ITSELLEEN SOPIVIMMAN VAIHTOEHDON.


Rahalahjoitukset ovat aina tervetulleita, niillä katamme mm. kissojen ruoka- ja eläinlääkärikuluja. Voit tehdä myös ruoka- ja tavaralahjoituksia. Lue lisää lah­joi­tus­mah­dol­li­suuk­sis­ta TÄÄLTÄ.


Voit lahjoittaa myös aikaasi. Kissatalon arki pyörii vapaaehtoisvoimin ja tarvitsemme asiaan sitoutuneita ihmisiä joukkoomme. Mitä vahvempi vapaaehtoisrinki meillä on, sitä helpommin arki sujuu ja meille jää normaalien työtehtävien lisäksi enemmän aikaa kissojen kanssa seurusteluun ja niiden sosiaalistamiseen. Lue lisää va­paa­eh­tois­toi­min­nas­ta TÄÄLTÄ.


Liittymällä kissatalon jäseneksi tuet suoraan paikallista eläin­suo­je­lu­toi­min­taa. Tervetuloa joukkoomme! Lue lisää jäsenmuodoista TÄÄLTÄ.


Kissatalolla elää jatkuvasti kissoja, joiden kotiuttaminen on syystä jos toisesta hankalaa tai se kestää kauan. Näille kissoille tarvitsemme kissakummeja, jotka tukevat rahallisesti kissojen eloa yhdistyksemme suojissa. Kissakummitoiminta on yhdistyksellemme tärkeä tulonlähde. Lue lisää kis­sa­kum­mi­toi­min­nas­ta TÄÄLTÄ.


Eläin­suo­je­lu­yh­dis­tyk­set tekevät työtä sen eteen, että kodittomiksi jääneet eläimet saavat asianmukaista hoitoa ja pääsevät lopulta hyviin loppuelämän koteihin. Kaikki eläimet eivät välttämättä mahdu löytöeläintaloihin tai niillä voi olla erityistarpeita, jotka on helpompi huomioida kotioloissa. Tämän vuoksi eläimille tarvitaan myös muita väliaikaisia pitopaikkoja, sijaiskoteja. Olisiko sinulla mahdollisuus antaa kissalle sijaiskoti? Lue lisää si­jais­ko­ti­toi­min­nas­ta TÄÄLTÄ.


KIITOS JA KEHRÄYS!


Yh­teys­tie­dot

Peikkomäentie 31 / Trollbackavägen 31

07945 KUGGOM, Loviisa


puh. 050 524 6985 / Ann-Sofi

yhdistys@loviisankissatalo.fi


Vierailut kis­sa­ta­lol­la

Kissatalo on avoinna vierailijoille vain erikseen sovittuna aikana. Jos haluat tulla käymään, ota meihin aina ensin yhteyttä. 


Myös loukkujen lainauksesta tulee sopia etukäteen. 


© Loviisan kissatalo. Kaikki oikeudet pidätetään.