Musta-valko-harmaa kissa makaa lattialla huovutetun sydänkoristeen kanssa. Alla Valitse sydämellä - sivuston logo.

Tee aut­ta­mi­ses­ta arkea ja valitse sydämellä!

YH­DIS­TYK­SEM­ME ON MUKAVA VALITSE SYDÄMELLÄ -VERK­KO­KAU­PAS­SA AVUS­TUS­KOH­TEE­NA.

VALITSE SYDÄMELLÄ on aivan uudenlainen tapa auttaa, jossa kuluttaminen ja vastuullisuus kohtaavat.


Jokainen meistä tekee arjessa palveluostoksia - ostamme kampaamopalveluita, autonhuoltoa, solmimme sähkösopimuksia ja toisinaan kilpailutamme ehkä kiin­teis­tön­vä­lit­tä­jän. Tämä on täysin normaalia arkea, mutta haasteena on sovittaa vastuullisuus ja kuluttaminen laajasti toisiinsa.


www.valitsesydämellä.fi verkkokaupassa voit hankkia monenlaisia arjen palveluita ja samalla jokainen ostos tuottaa varoja omien arvojesi mukaiseen avustuskohteeseen. 


Jokainen ostos siis tuottaa varoja auttamiseen! Sinun pienellä valinnallasi on todellista vaikutusvaltaa ja se auttaa mukana olevia avustuskohteita heidän toiminnassaan. Mekin olemme mukana Valitse sydämellä verkkokaupassa lahjoituskohteena. Mitäpä jos siis tekisit seuraavan ostoksesi tämän kaupan kautta ja ohjaisit samalla apua meille? 


Palvelujen ostaminen ei rasita lompakkoasi yhtään sen enempää kuin saman palvelun ostaminen suoraan kyseiseltä palveluntuottajalta. Kaikki ostokset ovat normaalihintaisia, eikä niissä ole lahjoituslisää. Lisätietoa siitä, kuinka valitsesydmella.fi toimii, löydät täältä -> https://valitsesydamella.fi/tietoa-meista/kiteytettyna


Toistaiseksi Loviisan seudun yrityksiä ei ole mukana verkkokaupassa, mutta pääkaupunkiseudulta niitä löytyy jo runsaasti. Mikäli liikut siellä päin ostoksilla, niin voit halutessasi osoittaa tukesi mukaan lähteneille yrityksille ja tehdä arvovalinnan ostopaikan suhteen. 


Valitse sydämellä - verkkokauppa on vielä uusi, joten mukaan liittyy koko ajan lisää yrityksiä. Katso alla olevasta linkistä mitkä yritykset ovat jo mukana palvelussa ja VALITSE SYDÄMELLÄ!

Yh­teys­tie­dot

Peikkomäentie 31 / Trollbackavägen 31

07945 KUGGOM, Loviisa


puh. 050 524 6985 / Ann-Sofi

yhdistys@loviisankissatalo.fi


Vierailut kis­sa­ta­lol­la

Kissatalo on avoinna vierailijoille vain erikseen sovittuna aikana. Jos haluat tulla käymään, ota meihin aina ensin yhteyttä. 


Myös loukkujen lainauksesta tulee sopia etukäteen. 


© Loviisan kissatalo. Kaikki oikeudet pidätetään.