Loviisan Kissatalolla kaivataan hyvälaatuista penturuokaa

KAIPAAMME LAH­JOI­TUK­SIA HY­VÄ­LAA­TUI­SES­TA PEN­TU­RUO­AS­TA!

ELÄMME TALOLLA MELKOISEN PEN­TU­BUU­MIN KESKELLÄ. PEN­TU­RUO­AN MENEKKI TULEE OLEMAAN HUIMA!

Meillä on tällä hetkellä talolla monta emoa pentuineen hoidettavana ja lisää on tulossa. Elämme tietyllä tapaa vaaleanpunaisessa pentukuplassa, mutta arkirealismia on se, että kun pennut alkavat syömään enemmän kiinteää ruokaa, tulee ruoan menekki olemaan huima!


VOISITKO OJENTAA AUTTAVAN TASSUSI JA LAHJOITTAA PENNUILLE HYVÄLAATUISTA MÄRKÄRUOKAA?


Toiveenamme on saada nimenomaan eläin­tar­vi­ke­liik­kei­den valikoimista löytyviä, laadukkaita ruokamerkkejä, jotta pienet saisivat parhaan mahdollisen startin elämälleen. Voit tehdä ruokalahjoituksen monella tapaa:


* Voit jättää ruokalahjoituksesi Loviisan Mustiin ja Mirriin


* Voit tehdä ruokaostokset suoraan kotisohvaltasi Mustin ja Mirrin verkkokaupan kautta. Mikäli haluat säästää kul­je­tus­kus­tan­nuk­set, noudamme mielellämme verkkokaupan kautta tilatut, meille osoitetut lahjoitukset paikallisesta myymälästä. KATSO OHJEET TÄÄLTÄ!


* Voit tuoda ruokalahjoituksen myös suoraan Kissatalolle, mutta muistathan ilmoittaa asiasta aina etukäteen! Yhteystietomme löytyvät sivun alalaidasta.


* Otamme mielellämme vastaan myös rahalahjoituksia joko tilisiirtona tai MobilePayn kautta -> KATSO TARVITTAVAT TIEDOT TÄÄLTÄ!


Kiitos avustasi!

Yh­teys­tie­dot

Peikkomäentie 31 / Trollbackavägen 31

07945 KUGGOM, Loviisa


puh. 050 524 6985 / Ann-Sofi

yhdistys@loviisankissatalo.fi


Vierailut kis­sa­ta­lol­la

Kissatalo on avoinna vierailijoille vain erikseen sovittuna aikana. Jos haluat tulla käymään, ota meihin aina ensin yhteyttä. 


Myös loukkujen lainauksesta tulee sopia etukäteen. 


© Loviisan kissatalo. Kaikki oikeudet pidätetään.