LOVIISAN KISSATALO RY

Lovisa katthus rf

Yhdessä saamme paljon aikaan, kiitos kun välität!

Rahalahjoitukset ovat aina tervetulleita, niillä katamme mm. kissojen ruoka- ja eläinlääkärikuluja. Voit tehdä myös ruoka- ja tavaralahjoituksia.

Lisää raha- ja tarvikelahjoituksista voit lukea täältä.

Voit lahjoittaa myös aikaasi. Kissatalon arki pyörii vapaaehtoisvoimin ja tarvitsemme asiaan sitoutuneita ihmisiä joukkoomme. Mitä vahvempi vapaaehtoisrinki meillä on, sitä helpommin arki sujuu ja meille jää normaalien työtehtävien lisäksi enemmän aikaa kissojen kanssa seurusteluun ja niiden sosiaalistamiseen.

Ota yhteyttä lomakkeella, mikäli kiinnostuit vapaaehtoistyöstä kissatalolla tai laita viesti suoraan vapaaehtoistyön koordinaattorillemme aktiivit(a)loviisankissatalo.fi!


Kissatalolla elää jatkuvasti kissoja, joiden kotiuttaminen on syystä jos toisesta hankalaa tai se kestää kauan. Näille kissoille tarvitsemme kissakummeja, jotka tukevat rahallisesti kissojen eloa yhdistyksemme suojissa. Kissakummitoiminta on yhdistyksellemme tärkeä tulonlähde.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella ja valitse "Haluan kissakummiksi".

Eläin­suo­je­lu­yh­dis­tyk­set tekevät työtä sen eteen, että kodittomiksi jääneet eläimet saavat asianmukaista hoitoa ja pääsevät lopulta hyviin loppuelämän koteihin. Kaikki eläimet eivät välttämättä mahdu löytöeläintaloihin tai niillä voi olla erityistarpeita, jotka on helpompi huomioida kotioloissa. Tämän vuoksi eläimille tarvitaan myös muita väliaikaisia pitopaikkoja, sijaiskoteja. Olisiko sinulla mahdollisuus antaa kissalle sijaiskoti?

Ota yhteyttä sijaiskodit(a)loviisankissatalo.fi.